Quick Links
Skip to main contentSkip to navigation
Jenks Public Schools logo
A tradition of excellence with a vision for tomorrow
peachjar icon
twitter icon
instagram icon
linkedin icon
facebook icon
Main Navigation

Working...

Ajax Loading Image

 

Staff Bulletin

 STAFF NEWSLETTER

For weeks of September 26, 2016

 

Important Events:

Sept 26…Tornado Drill, 3rd hr

Sept 29…Collaboration , classes begin at 9:40am

Sept 29 – Pre-ACT test for sophomores

Oct 10 – United Way soup/chili  lunch, Student Union, both lunches

Oct 18…..Parent Teacher conferences, 4:00-8:00pm

Oct 19…..Parent Teacher Conferences, 7:30-11:30am

Oct 19…..PSAT, 8:00am-12:00pm

Oct 20-21..Fall Break

Oct 27…..Collaboration, classes begin at 9:40am

Oct 28….Homecoming Parade/Football game

Oct 29….Homecoming Dance

Oct 31….TTC recruitment forums (US & World History classes)

Nov 1……TTC recruitment forums (US/World History classes)

Nov 23-25..Thanksgiving Break, no school

Dec 1…..Collaboration, classes begin at 9:40am

Dec 19,20…Semester Finals

Dec 21-Jan 3…Winter Break, no school

Jan 4….2nd semester classes begin

 

 

 

Events for the week of September 26, 2016

Thursday, 9/29         Thespians (26)                                   8:15am-12:00pm                   TCC-PACE

 

 

Advisory Schedule: due to collaboration we will not be on a modified block schedule this week

 

 

Faculty meetings are scheduled for the following dates, mark your calendar: 9/28, 10/26, 11/30, 12/16, 1/24, 2/22, 3/29, 4/26. Donuts and healthy snacks as well as coffee and juice will be available at 7:15am in the Student Union. Meeting begins at 7:25am

 

Don’t forget the deadline for turning in PTAG grants is noon, Friday, October 7th to David Beiler

 

Assembly Schedule for Friday, September 30th-Black out BA

                                               

1st Hour:          7:50 – 8:38      (48 min)       

Assembly:        8:38 – 9:19      (41 min)

2nd Hour:         9:29 – 10:17    (48 min)

3rd  Hour:        10:24 –11:12    (48 min)

                                                                                            FA

Lunch ‘A’:     11:12 – 11:47  (35 min)                       4th Hour:            10:19-10:40        (21 min)

4th  Hour ‘A’: 11:47 – 12:40     (53 min)        Lunch:           10:40-11:15   (35 min)

                                                                   4th Hour:        11:15-12:40   (25 min)

4th  Hour ‘B’: 11:19 – 12:12     (53 min)

Lunch ‘B’:     12:12 – 12:47  (35 min)

 

5th Hour:        12:47 – 1:35      (48 min)

6th Hour:          1:42 – 2:30      (48 min)

 

 

Instagram