Quick Links

Main Navigation

Top

High School

Sign up for the News Update.

Sub Navigation

Top

Working...

Ajax Loading Image

 

Thursday, Friday Bell Schedules

First Semester Testing Schedule

 

Thursday, December 18, 2014                                                         

 

2nd  hour TEST:        7:50 -   9:45         (1 hr. 55 min)            

 Break                            9:45 – 9:55         (10 min)                     

 4th hour TEST and Lunch:

                                            Bldg #6

                                       9:55-10:30         (35 min)

                                    10:30-11:10         Lunch (40 min)

                                    11:10-12:25         (1 hr. 15 min)

                                                      FA

                                       9:55-11:10         (1 hr. 15 min)

                                    11:10-11:50         Lunch (40 min)

                                    11:50-12:25         (35 min)

                                             Bldg #5

                                       9:55-11:55         (2 hrs.)

                                    11:55-12:35         Lunch (40 min)

 5th hour TEST:         12:35 – 2:30         (1 hr. 55 min)

  

Friday, December 19, 2014                                                  

 

1st  hour TEST:         7:50 -   9:45         (1 hr. 55 min)            

 Break                            9:45 – 9:55         (10 min)                     

 3rd hour TEST and Lunch:

                                            Bldg #6

                                       9:55-10:30         (35 min)

                                    10:30-11:10         Lunch (40 min)

                                    11:10-12:25         (1 hr. 15 min)

                                                      FA

                                       9:55-11:10         (1 hr. 15 min)

                                    11:10-11:50         Lunch (40 min)

                                    11:50-12:25         (35 min)

                                             Bldg #5

                                       9:55-11:55         (2 hrs)

                                    11:55-12:35         Lunch (40 min)

 6th hour TEST:         12:35 – 2:30         (1 hr. 55 min)                                                                 

 

Back To Top